A. J. Green lämnade Cincinnati Bengals för bättre utveckling

Utförandet av Arizona Cardinals den här säsongen gjorde inte alla besvikna. De blev det enda laget i ligan som höll en seger med fyra omgångar. Arizona Cardinals signerade ett antal framstående spelare i somras, och lagets styrka har verkligen förbättrats. Arizona Cardinals besegrade Los Angeles Rams 37-20, och quarterbacken Kyler Murray presterade bra. Los Angeles Rams förlorade för första gången den här säsongen, och spelarna lämnade banan tyvärr.

I sommar anslöt sig Arizona Cardinals till J.J. Watt, A. J. Green och James Conner, som alla spelade en viktig roll i spelet. A. J. Green är mycket glada över att bära Arizona Cardinals Tröja för första gången. Han känner att han har den dröm han vill ha i det här laget. Tidigare hade A. J. Green burit Cincinnati Bengals Tröja, och han hoppas verkligen att laget kan stå upp igen i tråget. Det är synd att 10 år har gått, men Cincinnati Bengals resultat blir sämre och sämre.

A. J. Green valdes av Cincinnati Bengals med det fjärde övergripande valet i 2011 NFL Draft. Han har alltid hoppats få spela för ett lag tills han går i pension. Tyvärr kan nu A. J. Green inte se drömmen han vill ha i Cincinnati Bengals, så han bestämde sig för att lämna laget och börja om. A. J. Green har ägnat sin bästa ungdom åt Cincinnati Bengals. Han är tacksam för den vänskap som laget valde honom i mängden.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida