Los Angeles Chargers vann tre matcher i rad

I säsongens NFL -matcher blev Los Angeles Chargers det lag som förbättrades mest. Quarterbacken Justin Herberts prestation gjorde inte alla besvikna, han blev mer stabil efter matchen förra säsongen. Los Angeles Chargers vann tre matcher i rad. De besegrade Kansas City Chiefs, Las Vegas Raiders och Cleveland Browns. För närvarande ligger Los Angeles Chargers på tredje plats i American League. Många fans bär NFL Tröjor nr 10 och kommer till platsen för att stödja Justin Herbert.

Justin Herbert valdes ut av Los Angeles Chargers med det sjätte övergripande valet i NFL Draft 2020. Hans slutresultat för första gången förra säsongen var inte perfekt. När många ifrågasatte Justin Herberts styrka gav Los Angeles Chargers honom en mycket erkänd attityd. Kanske är det denna bekräftande känsla av förtroende som fick Justin Herbert att arbeta hårt för att träna sina brister under lågsäsongen. Justin Herbert sa i en intervju under försäsongen: Jag hoppas att han kan ge bättre resultat till laget när han bär Los Angeles Chargers Tröja igen.

Justin Herberts lilla önskan har uppfyllts, och Los Angeles Chargers har uppnått ett bra rekord under hans ledning den här säsongen. I Los Angeles Chargers och Cleveland Browns -spelet, när poängen på båda sidor var ungefär desamma, ledde Justin Herbert laget till en hård kamp i fjärde kvartalet. Matchen mellan dessa två lag har också blivit den mest spännande tävlingsbilden i den här omgången. De två lagen avancerade totalt 1000 yards och gjorde 52 första slag. Till slut vann Los Angeles Chargers och Justin Herbert uppnådde också ett enda spel på 300 yards och 4 touchdowns.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida