Tennessee Titans slog Buffalo Bills vinstserie med 34-31

Vinnarserien med Buffalo Bills den här säsongen bröts av Tennessee Titans, och laget föll från första till fjärde. Båda lagen jagade poängen under hela matchen, och i slutändan separerades de med 3 poäng för att avgöra resultatet. I slutet av första halvlek ledde Buffalo Bills Tennessee Titans med 20-17. Det är synd att de tre senaste minuterna innan matchens slut spelade Allen 4 växlar före målzonen och stoppades av sin motståndare och misslyckades med att göra mål.

Betydelsen av den ordinarie säsongen är oftare att testa styrkan hos spelarna och hur den strategiska planen fungerar. Buffalo Bills ändrade den strategiska planen i den sista speltiden. Även om Buffalo Bills så småningom förlorade spelet, fick laget också strategisk erfarenhet. Efter matchen gav Allen sin Buffalo Bills Tröja till närvarande fans. Han tackade dem som har stöttat och uppmuntrat.

Av de två senaste säsongernas mästare att döma är deras prestationer under grundserien mycket genomsnittliga. Förutom att Buffalo Bills vill vinna den här säsongen har Arizona Cardinals och Baltimore Ravens också förberett sig för mästerskapet i flera år. Styrkan hos många lag har skjutit i höjden den här säsongen, och åskådare har köpt NFL Tröja och kommit till platsen för att stödja sina favoritlag. Publiken kan återvända till scenen för att titta på spelet, och spelarna är mer motiverade att spela.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida