Houston Texans möter Arizona Cardinals för första gången den här säsongen

Den nya NFL-säsongen har börjat 6 omgångar, och alla förväntade sig inte att Houston Texans trade player incidenten inte har slutat. I den här omgången av spelet, efter att Houston Texans besegrades av Indianapolis Colts med 31-3, var nyheten från laget inte att stärka spelarna utan att skära och byta ut flera spelare. Veteranpasserande Whitney Mercilus klipptes av Houston Texans, men han bar Green Bay Packers Tröja på mindre än 24 timmar.

Spelarna som blivit uppsagda av Houston Texans under de senaste två åren har alltid gynnats av andra lag. Alla kan inte lista ut vilken framtid det här laget planerar. Houston Texans, som ursprungligen var ganska kapabla, har blivit slösaktiga eftersom de inte värnar om talanger. Houston Texans motståndare i nästa match är Arizona Cardinals, och dessa två lag har visat mycket olika resultat den här säsongen. Ett antal enastående spelare som kastats av Houston Texans har redan tagit på sig Arizona Cardinals Tröja för att tävla. Det här spelet kommer att bli hård konkurrens.

Houston Texans har nu skickat en ny quarterback Davis Mills till matchen, och laget planerar att byta Deshaun Watson. I år ersatte Houston Texans verkligen alla spelare från två år sedan, och laget är helt nya spelare. Hur kommer Arizona Cardinals och Houston Texans att matcha? Publiken ser fram emot spelstarten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida