Spelstatusen för Tampa Bay Buccaneers och Kansas City Chiefs den här säsongen

Styrkan i NFL-lagen har genomgått stora förändringar den här säsongen. Efter 7 omgångar varierar resultaten mycket. Tampa Bay Buccaneers och Kansas City Chiefs som gick in i finalen förra säsongen överraskade publiken mest. Kansas City Chiefs förlorade mot Tennessee Titans med 3-27, vilket skapade lagets sämsta poäng på två år. Publiken är verkligen inte säker på om de kommer att spela en sämre poäng härnäst. Tampa Bay Buccaneers besegrade Chicago Bears med 38-3. Tom Brady, utan hjälp av Antonio Brown och Rob Gronkowski, fortsatte med sin 600:e touchdown i karriären.

Tampa Bay Buccaneers är fortfarande i gott skick, men Kansas City Chiefs har problem. Publiken såg Patrick Mahome lämna arenan sorgset. Hans nr 15 Kansas City Chiefs Tröja är inte längre så briljant. När Kansas City Chiefs vann mästerskapet senast hoppades även Patrick Mahome på att kunna vinna mästerskapet i tio år, men nu har lagets styrka redan gått tillbaka. På den tiden trodde alla att Patrick Mahome var den bästa kandidaten att ärva Tom Brady, men nu når Tom Brady fortfarande bra resultat, men Kansas City Chiefs har svårt att återskapa äran.

En säsong gick och fansen anpassade sig långsamt till utseendet på Tom Brady i Tampa Bay Buccaneers Tröja. Tom Brady är verkligen en odödlig legend i NFL, och hans spel kommer alltid att kunna spela en underbar roll. Tom Brady upptäcker nu att när du anpassar ditt tänkesätt så att det blir naturligt är det ännu mer oväntat att spela spelet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida