Det skedde också en olycka vid Green Bay Packers

Det har varit många dåliga incidenter i NFL den här säsongen, och en rad spelarskador har inträffat i varje lag. Efter Green Bay Packers seger över Arizona Cardinals steg laget till första plats. Medan publiken var tacksamma för att Green Bay Packers skulle hålla sina spelare friska den här säsongen, fick quarterbacken Aaron Rodgers plötsligt det nya kronviruset. Det enda laget i ligan som håller spelarna friska råkar också ut för en olycka. Kan du fortfarande se matchen seriöst i år?

Green Bay Packers motståndare i nästa match är Kansas City Chiefs, och laget kommer återigen att skicka rookie-quarterback Jordan Love att delta. Detta är första gången Jordan Love bar en Green Bay Packers Tröja för att bli en nybörjare den här säsongen. Han hoppas kunna vinna matchen. Eftersom Jordan Love inte ville göra Aaron Rodgers besviken, ville han inte att lagets ranking skulle förändras. Eftersom Jordan Loves anslutning har fått Aaron Rodgers att stöta på många missförstånd, hoppas han också kunna bevisa att de två kan bära samma NFL Tröja för att spela för ett lag med en vinnande match, och de kommer att upprätthålla en god samarbetsrelation.

Kansas City Chiefs har precis uttömt all sin kraft innan de slog New York Giants med 20-16. Kommer deras styrka att vara starka motståndare till Green Bay Packers? Kansas City Chiefs har uppnått 4 segrar och 4 förluster den här säsongen, och lagets prestation har gått tillbaka kraftigt. Patrick Mahome sa att skapandet av en ny era dynasti också har blivit ett skämt, och styrkan mellan honom och Tom Brady är fortfarande långt borta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida