Varken Baltimore Ravens eller Indianapolis Colts har tagit sig till slutspelet den här säsongen

NFL grundserien är över, och det mest oväntade resultatet är att varken Baltimore Ravens eller Indianapolis Colts har tagit sig till slutspelet. Baltimore Ravens har förlorat sex raka matcher i sina efterföljande matcher efter att flera på varandra följande backar och quarterbacken Lamar Jackson skadades. Baltimore Ravens hade en mycket solid start på säsongen, och ingen förväntade sig att deras slut skulle ta slut i grundserien.

Att döma av Baltimore Ravens rekord under de senaste tre säsongerna fungerar lagets strategimodell helt enkelt inte. Baltimore Ravens-tränarens starka offensiva taktik gör ofta att huvudspelarna blir skadade och inte kan delta i tävlingen, och det slutliga lagets rekord påverkas också direkt och det är svårt att ta sig vidare till final. Lamar Jackson planerade ursprungligen att spela i Baltimore Ravens Tröja efter att ha återhämtat sig så fort som möjligt, men nu när lagets spelschema har avslutats tidigt måste han vara besviken.

Indianapolis Colts kunde fortfarande inte hitta en lämplig quarterback och Carson Wentz presterade inte som förväntat. Efter att Carson Wentz tagit på sig Indianapolis Colts Tröja kvalificerade laget sig inte ens till slutspelet. Philadelphia Eagles tog sig till slutspelet den här säsongen efter att ha lämnat quarterbacken Carson Wentz. Så enligt allas åsikt är Carson Wentz verkligen medelmåttig, och Indianapolis Colts måste hitta en annan quarterback för att börja om.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida