Sadio Mane: Bayern Münchenin on kerrottu etsivän Liverpoolin hyökkääjää

Saksan mestari Bayern München etsii Sadio Manen tänä kesänä, kun väitetään vaikeista neuvotteluista hänen sopimustilanteestaan ​​Liverpoolissa. Senegalilainen hyökkääjä on päässyt maajoukkueeseensa Afrikan kansojen mestaruuteen ja MM-kisoihin, ja hän on ollut Jalkapallo pelipaita talven ja kevään ajan kuumassa vireessä Liverpoolin seurajoukkueessa. Nyt Saksan raportit väittävät, että Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic tapasi Manen edustajat Mallorcalla viime perjantaina keskustellakseen mahdollisesta siirrosta. On heti syytä huomioida, että tämä raportti selventää, että Liverpoolin ja Bayern Münchenin välillä ei ole käyty virallisia neuvotteluja tähden siirrosta.

30-vuotiaalla pelaajalla – joka on tehnyt 118 maalia 265 ottelussa Liverpoolissa – on jäljellä reilu vuosi nykyistä Anfield-sopimustaan ​​ja hän on osunut kompastuskiveen neuvotteluissa Bayernin ollessa valmiina odottamaan. He eivät epäröi tarjota hänelle uutta Jalkapallo pelipaita. Jotkut lähteet kuitenkin väittivät, ettei Manen nimestä ollut keskusteltu. 30-vuotiaan miehen virasto huolehtii myös Bayernin hyökkääjästä Serge Gnabrystä. Sky Germany raportoi, että Mane on turhautunut punaisten keskittymiseen Mohamed Salahin oleskelun jatkamiseen Anfieldillä. Hän halusi myös osoittaa merkityksensä punaisella Liverpool pelipaita. Nyt Liverpoolilla on edessään vaikea tehtävä uudistaa Mane, Salah ja Roberto Firmino ennen sopimusten viimeistä vuotta.

Ei olisi yllättävää, että yksi, ellei kaksi, alkuperäisestä etukolmesta myydään tänä kesänä, jos oikea hinta saavutetaan. Mutta Liverpool pelipaita pukeutuvat fanit eivät ole yllättäen tyytyväisiä Manen mahdolliseen lähtöön Anfieldiltä. ”Sadio Manén lähteminen Bayerniin satuttaisi minua syvästi”, yksi fani twiittasi maanantaina. On edelleen melko jännittäviä ja kiehtovia uutisia nähdä, että Bayern pyrkii jälleen tekemään kesän loistavan sopimuksen, koska meidän pettymys ja ennenaikainen poistumme UEFA:n Mestarien liigasta. Bayernille on ollut suhteellisen huono kausi, sillä se tunnustaa tarpeen parantaa joukkuettaan ollakseen jälleen vakavia haastajia Euroopassa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida