Paul Pogba kertoo Manchester Citylle jättävänsä Valioliigan

Raporttien mukaan Paul Pogba pääsi sopimukseen Manchester Cityyn liittymisestä ennen käännettä, koska hän oli huolissaan Manchester Unitedin fanien reaktiosta. 29-vuotias pelaaja aikoo jättää Manchester Unitedin vapaana agenttina ensi kuussa, koska hänen sopimuksensa on päättymässä. Sen jälkeen kun hän vihjasi Manchester United pelipaita riisumisesta, useat Euroopan huippuseurat on yhdistetty hänen siirtoon viime kuukausina, mukaan lukien Unitedin naapuri City. Fernandinho lähtee Etihadista tänä kesänä jättäen Pep Guardiolan katselemaan uusia kasvoja puiston keskellä.

Muutto Manchester Cityyn voisi varmasti olla houkutteleva Pogballe, jossa hän yhtyisi supertähtipelaajiin, kuten Kevin De Bruyneen ja Erling Haalandiin pelatessaan legendaarisen päävalmentajan Pep Guardiolan johdolla. The Timesin mukaan Pogba oli jopa sopinut henkilökohtaisista ehdoista Manchester Cityn kanssa ennen mahdollista muutosta. Hän melkein voisi pukeutua taivaansiniseen Jalkapallo pelipaita. Tämä allekirjoitus olisi kuitenkin sytyttänyt siirtoikkunan tuleen, aivan kuten argentiinalainen hyökkääjä Carlos Tevez teki kävellessään kadun toiselle puolelle monta vuotta sitten. Mutta keskikenttäpelaaja valitsi olla liittymättä Pep Guardiolan puolelle, koska hän uskoi, että Unitedin kannattajat tekisivät hänen elämästään ”siettömäksi”, jos hän jää Manchesteriin.

Raportin mukaan Pogba on ilmoittanut Citylle, että hänen seuraava siirtonsa tulee olemaan Valioliigan ulkopuolinen seura. Yksi asia on varma, hän riisuu punaisen Jalkapallo pelipaita. Pogba näyttää nyt joko palaavan Juventukseen tai menevän Paris Saint-Germainiin tänä kesänä. Hänen edustajansa keskustelivat entisen seuran Juven kanssa tällä viikolla. Carlos Tevez oli viimeinen merkittävä liikkuja Manchesterissa, ja hänen vaihto punaisesta siniseksi aiheutti valtavan vihan yli vuosikymmen sitten. Manchester United pelipaita pukeutuvat fanit ovat varmasti iloisia kuullessaan, että heidän tähtikeskikenttäpelaajansa ei ole niin innokas siirtymään kilpailijoidensa luokse.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida