Vill ju va’ en yogi :)

Jag har utövat yoga från och till i ett par år. Ett tag var jag riktigt inbiten och yogade nästan varje dag, både på Yogayama med instruktör eller själv hemma. Jag mådde så himla bra av att yoga så fråga mig inte varför jag slutade.. Hade väl inte råd (yoga på studio är dyyrt!) eller tid eller något liknande. Sedan har jag yogat lite på olika gym men det är inte samma sak som på en riktig yoga-studio.
Men nu vill jag komma igång igen! Svårt att gå till en studio däremot då det kräver att jag i förväg ordnar barnvakt till Maxine plus att det som sagt kostar en hel del.
Men nu kommer vi till det positiva!
För ett par dagar sedan fick jag genom en vän höra om Yogobe
Yoga framför datorn helt enkelt! Och för mig passar ju detta super just nu! Det blir inga långa yoga-pass dock eftersom Maxine bara tycker att det är kul att titta på i 10-15 minuter men det är alltid en början!

20130626-193958.jpg
Kolla så smart! 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida