Nya trend-skorna

Nej, vi pratar inte om Foppa-toffeln.. Haha!

Ingen lär ju ha undgått den trendvåg som har dragit över skovärlden i år. Espadriller och ”vans”-sneakers! Kommer ihåg att jag hade ett par Vans i mellanstadiet (matchat med Filippa K-jeans, Fruit of the Loom-tröja och Eastpack ryggsäck. Ja, jag var en pojk-flicka!). Och espadriller hade jag i flera färger, fast de lite enklare varianterna som man köpte utomlands och som inte var något särskilt märke.

Nu har dessa typer av skor uppdaterats och mode-fierats 😉

Jag har ett par av varje sort!

Dessa från Céline i leopardmönstrat ponnyskinn har använts flitigt i vår och sommar! Älskar dom! (Trots att jag får lite skavsår av dom när jag haft på mig dom för länge..)

Och dessa köpte jag i Paris! Så skönt med skor som man bara kliver i 😉 De är från Sandro, ett märke som liknar IRO en aning i dess designspråk. Men lite billigare. Såg nu att just dessa skor finns på rea på Sandros hemsida! Attans! Alltid lite irriterande när man hittar något på rea som man bara veckor tidigare köpt till fullpris.. Men jag ville ju ha dom just då 😉

 

Nedan finner ni några andra varianter på dessa skor som jag också gillar!

Givenchy. Dessa gillar jag verkligen! Så snygga till svarta eller vita kostymbyxor och bara en enkel t-shirt.

Och dessa är ju bara så fina! Från Valentino.

 

Just denna vår och sommar passar denna sko-trend mig alldeles utmärkt eftersom jag är ute och går så mycket med Maxine. När jag var gravid gick jag nästan bara i höga klackar så mina fötter är nog glada att de får vila lite nu 😉

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida