Tillbaka i storstan!

Ja då var man tillbaka i lägenheten i stan efter en super skön helg med familjen och goda vänner. Det blir lite hackig ledighet då jag fortfarande måste jobba vissa dagar, men jag får hoppas på en fin Augusti med lite ledighet då istället.
Det var ändå roligt att komma till stan då jag inte träffat min store pojk Kevin på flera dagar, han har ju haft FF och det är inte utan att man undrat hur det har gått….Självklart har vi talat vid flertalet gången(men jag vet ju själv hur jag var i den åldern:)
Men det var snyggt och prydligt i hemmetsvrå och dom hade haft det super mysigt.

Idag har det även hunnits med div jobb och kvällen avrundade jag med en löprunda ( något som jag kan sakna på Kobben).
Ön som vi bor på är väldigt lite och kuperad och det finns inga vägar, försöker dock att ta mig till fastlandet ibland men det blir liksom ett projekt för mycket. Däremot brukar jag köra lite hopprep och styrketräning.
Den 4 Sep är det tjejmilen så det gäller att ligga i……Någon av er som skall göra mig sällskap? Hur lägger ni upp er träning i sommar ?
Nu blir det mys i soffan och tidigt i säng, nya äventyr väntar imorgon.

Denna fina bild hade Peter Knutson lagt upp på FB idag, det är hans hund Charlie(som också är på www.dogartist.se hemsida)
och snygga Agneta Sjödin. Charlie har här på sig halsband från senaste kollektionen High Summer Collection, så snygg bild!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.