Vårdcentralen

Efter mycket om och men så tog jag mig idag ÄNTLIGEN till vårdcentralen, dom har i vår öppnat en ny klinik på Götgatan 14 bara ett stenkast från där jag bor och det var verkligen en fröjd att komma dit. Fina ljusa lokaler, nytt och fräscht och jag blev uppropad prick på sekunden som jag var inbokad. Hur ofta händer det? Brukar mer vara åt hållet ”timmar av väntan”.
Roligt när man blir glatt överaskad, så nu har jag skrivit in hela familjen där:)
Nu springer inte jag till vårdcentralen bara för skoj skull utan hade faktiskt en anledning.
Då jag åkte på en rejäl magsjuka i Thailand så har jag inte blivit riktigt bra ännu, mina stackars tarmar jobbar stenhårt och det låter som ett världskrig i magen. Jag har inte ont och mår inte dåligt, men känslan av en svullen och hårt jobbande mage är inte så skönt. Känner mig som en klump! Å jag som skulle ha legat i hård träning inför nästa helgs tjejmil. Nu har jag fått remiss på tabeletter ”Miniform” som skall stabilicera bakteriefloran i tarmarna och sedan skall jag dricka Proviva och ta det lugnt med mjölkprodukter. Hoppas nu att det blir bättring omedelbart, vill ju så gärna springa mitt efterlängtade lopp som jag kämpat för så länge. Blir det ingen bättring så kommer jag dessvärre att hoppa av min tävling……..

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida