Måla Rosa

 

Ikväll var vi inbjudna till Anna Benson & Peter Skölds kampanj Måla Rosa som dom gör till förmån för cancerfonden.
Det bjöds på trevligt mingel på fina Clarion Hotel på Ringvägen, goda bröst bakelser ,sprudlande rosa bubbel, uppträdande av Sara Varga och auktion på konstverk från både Anna & Peters verk. Anna Benson arbetar som författare, konstnär och journalist och Peter Sköld är Göteborgskonstnären med stora framgångari utlandet. Båda har mycket starka och nära erfarenheter av cancer. Anna och Peter kommer under hela Oktober månad besöka allt från idrotts- och musikevenemang, invigningar, marknader, stadsfester, köpcentrum mm .Allt för att nå sitt mål att samla ihop 2 miljoner kronor till forskningen för bröstcancer

Imorgon kommer jag att lansera DOGArtist´s Rosa Kollektion som även den är till förmån för cancerfonden och då ber jag er alla att hjälp oss sprida detta budskap, redan idag kan ni kika in på DOGArtist hemsida som nu går i temat ROSA.

image

 

image
image

image

image

image

image

image

image

image

Gert passade även på att krama kollegan Eva Ruz samt att utmana lille Figaro i bordtennis och jag fick en trevlig stund med Anna Pehrson som arbetstränar för mig på DOGArtist. En trevlig kväll men många roliga möten ! Vi hörs imorgon

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.