Flygresa

Ja då har jag landat i Köpenhamn efter en trevlig flygning med SAS. Gillar när man startar och landar i tid, vilket inte alltid tillhör vanligheterna. Då jag har hur gått om tid som helst så valde jag att ta bussen från flygplatsen till Rådhusplatsen då vi skall bo på Ascot Hotel. Bussresan var mysig på sitt sätt då man får uppleva lite mer av staden, men jösses vad det luktade fylla ombord…Har aldrig jämnt något liknande:)
Sedan kan jag berätta att jag nästan var yngst ombord…..kul på sitt sätt:)
Nu inväntar jag resten av truppen och sitter i skrivande stund på Cafe Rene som ligger ett stenkast från Hotellet. Här får det bli en lätt lunch innan incheckningen.
Smörebröd såklart:)
image

Lovade Figaro att ta bild på planet som tog mig hit och bjuder även dig på dessa bilder….på återhörande!

image

image

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida