Tandfe’n…..

Härom dagen tappade Figaro sin tredje tand på kort tid, då han bet i en rischokladbit, han börjar ju bli världsvan tandtappare nu…:) och lösa är också båda hans framtänder…Stackarn! Kommer bli svårt att tugga när även dom falligt ur. Men spänningen är alltid konstant inför tandfeéns besök, kommer hon och när? försöken att hålla sig vaken hela natten har varit stora:) Men när han minst anar det så har hon varit där med en guldpeng och så även denna gång 🙂
Minns själv hur spännande det var att tappa tänder, nu är man glad sålänge dom sitter kvar 🙂 Ha ha!

image

En tand i ett glas med vatten = en guldpeng 🙂
Vad hade dina föräldrar för traditioner när du tappade dina första tänder ?

image

Dagens outfit blev lite slitet och skönt då jag inte hade några möten inbokat utan skulle ägna dagen åt att fortsätta min lager rensning. Hade några killar på besök som köpte upp hela mitt Jeanslager som legat påtok för länge och imorgon kommer dom och hämtar alltihop, så skönt!!! Bort med det gamla och in med det nya….

image

image

image

image

Denna stil är deffinitivt JAG, skönt T-shirt från Monkey, jeans från Gina T, bälte ”egendesign DA”, Chanel inspirerad kavaj från Gina T och stövlar O.X.S.
Efter en bra dag på jobbet avrundade jag med en sväng till Sats för att köra veckans första spinningpass, puh! jobbigt då benen kändes tunga efter gårdagens löpning, men det är bara att bita ihop och köra allt det går…:)

Väl hemma efter dagen blev det middag och fortsättning på arbete, i skrivande stund är klockan 22,30 och det börjar bli dags att runda av jobbet för idag.  Godnatt trogna Du för att du följer mig här på bloggen, kommentera gärna…..och har du önskemål om något ämne du önskar att jag skriver om , så säg till!! Natti natti 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.