En superb Lördag

Oh la la, vilken Lördag. Min äldsta väninna Kamilla kom till stan och vi planeratde en dag i Vasaparken, så roligt!
Vi packade skridskor, varm choklad, kakor och ett extremt glatt humör. Sedan bar det av till den underbara skridskobanan för att dra på sig hockyrören. Kan erkänna att jag var mycket modigare för 20 år sedan, då jag gjorde piruetter på isen, idag är jag alldeles för rädd att ramla:)

image

Best friends forever, trots att vi inte klär oss i samma kläder och går till samma frisör för att bleka Hollywood lockarna:)

image

Ja, och som vänner dela man ju också med sig av ALLT man har…….

image

image

image

Vad är väl en dag på skridskobanan utan Figaro och mysig fika i form av varm choklad och kakor fråm mitt favorit bageri, denna kakburk följer med mig överallt då jag älskar kakorna, burken och lyxen att ha tre goda sortens kakoR.
Muggarna är mitt bästa köp någonsin och är av märket Rice, köpta från www.inreda.com  

image

Eter en skön dag på skridko så åkte vi till MS/Molly för att hälsa på gode vännen Bosse, en fantastisk
konferens/party båt som står redo för att inta event i alla former.
Jag har haft den stora äran att följa drömmen om Molly tillsammans med Ankie Bagger, som är en stor del i MS MOLLY och lever  tillsammans med sin Mathias Frisk som byggt detta vackra fartyg. Finns ingen tvekan om vart jag kommer att ha mina fester framöver…….

image

image

image

Tack finaste Bosse för en fantastisk eftermiddag:) Som alltid gott och trevligt!

Kvällen var vigd åt våra andra vänner Petter o Lotta, är nalkades det middag och melodifestival…….

image

image

image

image

image

Oj oj oj vilken flopp!!! jag som alltid gillat Baard o CO, Vad hände?

image

Som alltid är barnen alltid med och allvarliga prat blandas med allvarlig lek…….
Grrrr

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.