Städ och träningshelg!

Denna helgen har gått i sundhetens tecken. Träning, nyttig mat, Städ och tvätt har stått på schemat. Har fått gjort så mycket när jag dessutom ställt klockan på halv åtta både Lördag o Söndag, måste ju hinna med min måltider:)  igår Lördag sprang jag milen i vårsolen och idag startade jag morgonen med en skön Powerwalk runt Skeppsbron.
Gert och Figaro har ägnat helgen i Norrtälje med att måla och fixa med båten, då snart blir det Kobben premiär. Vi blev igår även ägare till en ny liten båt som Gert o Figaro köpte:) en liten perfekt båt till fiske och små turer……..
Här kommer lite sköna bilder från morgonen, Lovely!

image

image

image

image

image

En ljuvlig Pw där jag och Lasse var ganska ensamma på vår tur……..

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida