Dålig telefon= dåligt bloggande

Kära Du om du börjar bli trött på min dåligt uppdaterade blogg, så är det inget emot vad jag är…… Så himla jobbigt att inte ha en bra telefon att blogga ifrån. När varje inlägg helt enkelt blir ett mega projekt:( men imorgon skall det förhoppningsvis bli ordning på torpet igen, då min nya Iphone kommer i min hand 🙂

Det är gode vännen Christer som hjälpt mig både att hitta en ny telefon  och ladda ner kontakter och övrigt från Icloud. Jag är själv riktigt oteknisk på allt vad datorer o telefoner gäller och är oerhört glad över denna hjälp. Så håll ut   Ett litet tag till så skall snart den här bloggen vara på fötter igen. Och jag kan lova dig att om någon okänd invandrare dyker in på mitt kontor igen så kommer jag att bli galen……..!!!!! Vill inte någonsin bli bestulen på min mobil igen!

Har du blivit bestulen någon gång? Ja då vet du säkert hur känslan är…… Kan erkänna att jag fortfarande tittar efter killen som rånade mig på min telefon.

Kram, vi hörs!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida