Vilken manick :)

Dag tre hos ” inreda.com” och vi packar fortfarande som små tomtenissor. Mycket julklappar som inhandlas nu….
Jag vet att det finns saker till i stort sett allt, men när jag skulle packa denna manick bröt jag ihop av skratt, men herre gud vad är detta?  En snöbollstång, HA HA HA jag tror jag dööör!!! Köper folk detta frågar jag och svaret är tydligt, både denna kund och flera andra köper faktiskt denna:) HÄR  hittar du denna och flera andra kul julklappar.

20131128-205920.jpg

Vi fick kul besök av den friska fläkten Monica Götestam, kvinnan med tusen järn i elden:)

20131128-205932.jpg

Väl hemma efter en lång och intensiv dag tog jag plats vid spisen. Först för att laga middag till familjen och sedan gjorde jag ett pannkaksrace inför morgondagen,  då jag knappt kommer vara hemma. Perfekt för både stora och små när det finns något färdigt att stoppa i magen.

Jag känner mig grymt nöjd med min fina kompis i köket, disktrasan ”Sixten” som finns att köpa på www.dogartist.se
Det gör helt enkelt rengörningen lite roligare:)

20131128-205943.jpg

Träningen idag fick ställas in och kanske var det lika bra. Jag kan knappt röra mig då varje muskel gör ont idag (träningsverk efter Crosstrainingen igår:) Dock  kämpade jag med min planka i 3 min, puh!
Japp! Imorgon är det Fredag (igen) och det blir en dag fullspäckad med jobb, möten och avslutande middag på Sturehof.
Ja, lite semester skulle sitta fint och om allt hade blivit som jag hade tänkt så skulle jag och Figaro suttit på ett plan till Thailand just idag.
Tanken var att vi skulle ha en liten mini semster på 9 dagar och hälsa på goda vännerna Terece & Marcus:)  så synd att vi inte kom iväg, men vi får sikta på ett annat tillfälle. Vad är väl 9 dagar med sol och bad när man kan vara här hemma i kyla och snålblåst?:)

Fullfart mot helgen! Vi hörs:)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *