Söndagsridning:)

Ja, igår var det upp med tuppen då det var dax för ännu en Söndag på hästryggen hos Anna Wallberg på                              ”AP-Ridutveckling ”, längtar verkligen efter dessa dagar 🙂
Det är Girlpower i stallet när ”Team Tanja ” anländer för morgonridning, bortsett från Figaro som var den enda av det manliga könet som fick följa med 🙂 Jag fick min favorit häst BAMSE även idag och vi börjar komma riktigt bra överens.
Bamse är 18 år (en gammal herre) som är Anna gamla dressyrtävlingshäst, undrar hur hans tankar går när han har mig på ryggen? Herregud jag har ju aldrig ridit dressyr utan är en gammal glad amatör på häst ryggen, måste vara otroligt förvirrande för denna herre med alla min felmanövreringar. Men jag lär mig för varje gång 🙂 Och det är så roligt!!!!
Är du sugen på att rida så kika in HÄR
Team Tanja rider igen nästa Söndag 2 Feb, hoppas vi ses i stallet:)

Jag & Bamse

20140126-203431.jpg

Figaro gillar att vara med och fixa och idag fick han hjälpa till att fylla höpåsar medans vi vuxna red. Efter våran lektion så samlas vi alltid för fika i köket, så mysigt! Vi är alla riktigt hungriga då vi suttit på hästryggen en timma 🙂
Tack goaste tjejer! Terece, Åza(bloggar HÄR), Ullis(bloggar HÄR), Lisa och Anna för ännu en skön Söndag 🙂


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida