Träning ger resultat….

Imorgon har jag nått mitt mål, då är mina 30 dagar med intensiv träning (Fitness Fighten) över och jag har idag köpt en riktigt god Amarone som jag skall njuta av tillsammans med min syster och några goa tjejkompisar. Träningen har definitivt gett resultat, såklart har min kost också varit en mycket viktigt bit i detta arbete. Men enträgen vinner 🙂 Jag känner mig oerhört nöjd oavsett vad vågen säger imorgon, jag vägde ju in mig på 60,5 kg för 30 dagar sedan.
Idag kom min kära syster Therese med sina grabbar Wilmer och Theo. Therese kör också Fitness Fighten så ikväll blev det en sväng till gymmet SATS. Jag är egentligen ingen gymtjej utan brukar alltid köra någon klass, skönt att slippa tänka helt enkelt! Men min syster är duktigt på att kombinera roliga övningar och körde hårt med sin storasyster 🙂 Puh!

20140130-230338.jpg

20140130-230348.jpg

Innan vi begav oss till gymmet idag så visade syrran mig en blogg som hon alltid brukar läsa, tjejen heter Hannah och hon skriver bland annat för tidningen Metro och har en egen träning och fitness blogg HÄR.
Syrran blev rejält förvånad då ingen mindre än Hannah själv befanns sig just bredvid oss på gymmet 🙂 Jätte trevlig tjej som är grymt snyggt tränad och självklart var jag tvungen att ta en bild.

20140130-230358.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida