Event a la Renault o Helly Hansen

Eventet som Renault och Helly Hansen bjöd på var bara så trevligt. Kul att få runda av då jag själv varit en del i denna kampanj och det har varit så lyxigt att ha en egenstripad bil och privatchaufför i flera dagar. Något som både jag och mina vänner fått njuta av denna veckan:)
Gårdagens festligheter gick av stapeln i Helly Hansens flag ship store på Drottninggatan 78 och många härliga ansikten syntes i vimlet . Härlige Peter Siepen var konferencier och DJ, I LIKE!!!!! Han är både snygg, trevlig och spelar bra musik:)
Gamla Uddevalla väninnan Lotta Körberg kom med Tommy och lilla busiga dottern Elvira och jösses vad Elvira och Figaro ÄLSKADE fotoautomaten som fanns på plats. Kolla in bilderna på intagram #rchh och #tanjafylking
Maken som inte sett bilen tidigare då han var i Spanien med killkompisarna hela förra vecka blev förtjust. Ser ut som han gillade bilen MYCKET och med lite tur så kanske det blir en extra fin julklapp i år 🙂
Imorgon kommer jag att åka min sista tur i denna egobil då jag, Maken och Camilla Läckberg skall ta oss till Arlanda för att styra kosen mot Geneve. Jag skall få uppleva min första MMA match ever då Simon (Camillas kille) skall tävla.
Då jag inte är så insatt i MMA (vet såklart att den är extremt tuff och rå) förutom att min son har tränat detta ett tag och jag vet att träningen är grymt bra. Så var jag tvungen att förbereda mig själv med diverse videoklipp på matcher, så lite förberedd är jag nog…..

IMG_2471.JPG

IMG_2470.JPG

IMG_2465.JPG

IMG_2478.JPG

IMG_2479.JPG

IMG_2473.JPG

IMG_2475.JPG

IMG_2492.JPG

IMG_2489.JPG

IMG_2486.JPG

IMG_2455.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida