En kidnappad 50 åring ….

Igår var det min fina Vän Ankie Baggers födelsedag och detta firade vi ett litet gäng, då självaste kalaset är nu på Fredag. Då Ankie fyller jämt ” 50 år” så ville vi såklart hitta på ngt bus på dagen som hon fyller och detta bus resulterade i en Kidnappning. Ankie satt i godan ro på en restaurang i Kungsträdgården när vårt lilla gäng dök upp med stämman till ”Ja må hon leva”, gissa om hon blev överraskad 😉 ha ha den minen var obetalbar!!!
Med bubbel i glaset och ögonbindel tog vi henne genom stan mot hemligt mål. Det blev några roliga stopp på vägen då vi först träffade på Anna Books make Roberto. Roberto är Säkerhetsvakt( bodygard) och tog på skoj fram handklovarna som han satte fast Ankie i, så jäkla roligt!!! Där stog hon förvånad med ögonbindel och handklovar:)
Det blev även ett värmande stopp utanför Dramaten där statyn Margareta Krook stå………
Vi traskade sedan vidare till Restaurang Nybrogatan 38 där vi åt och drack såå gott! I detta lilla gäng vilar inga ledsamheter så samtalsämnena och skratten avlöste varandra. Vi bokade också in vår nästa date då vi skall hem till väninnan Kin och ha pensionärsträff, ja du hörde faktiskt helt rätt! Under middagen berättade Kin om att man kan sätt upp sig i kö på trevliga ålderdomshem och då vi vänninor faktiskt vill bli gamla ihop och hamna på samma hem så skall detta diskuteras vidare på nästa möte, Ja herregud alltid händer det roliga saker på våra middagar 🙂
På Fredag är det som sagt stor baluns då Ankie bjudit in till fest, så förberedelserna är redan i full gång.
Min outfit inhandlades igår från LOVE Forever och imorgon är det dax att fixa håret.

IMG_2823.JPG

IMG_2825.JPG

IMG_2818.JPG

IMG_2822.JPG

IMG_2827.JPG

IMG_2828.JPG

IMG_2826.JPG

IMG_2838.JPG

IMG_2846.JPG

IMG_2851.JPG

IMG_2841.JPG

IMG_2843.JPG

IMG_2853.JPG

IMG_2852.JPG

162 kommentarer

162 kommentarer till En kidnappad 50 åring ….

 1. llssjdqxnm skriver:

  En kidnappad 50 åring …. » Tanja Fylkings blogg
  allssjdqxnm
  llssjdqxnm http://www.gx1297a5c01m1vk7su4a93a622gydzi5s.org/
  [url=http://www.gx1297a5c01m1vk7su4a93a622gydzi5s.org/]ullssjdqxnm[/url]

 2. MigudalCoeva skriver:

  Vaiagra [url=http://orderlevi.com]levitra billig[/url] Tarif Du Levitra 10 Mg Finasteride With Overnight Delivery Amoxicillin Reaction In Infants

 3. tomsskobillig skriver:

  går var det min fina Vän Ankie Baggers födelsedag och detta firade vi ett litet gäng, då självaste kalaset är nu på Fredag. Då Ankie fyller jämt ” 50 år” så ville vi såklart hitta på ngt bus på dagen som hon fyller och detta bus resulterade i en Kidnappning. Ankie satt i godan ro på en restaurang i Kungsträdgården när vårt lilla gäng dök upp med stämman till “Ja må hon leva”, gissa om hon blev överraskad 😉 ha ha den minen var obetalbar!!!
  http://www.cpiplywood.com/news/billigtomsSko2015/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida