Tillsammans mot Cancer

I Måndags gick den årliga Cancergalan av stapeln på Cirkus i Stockholm och den direktsändes även i Kanal 7.
Vi samlades redan kl 16:30 då det var inbjudet till galamiddag och vi fick avnjuta av en riktigt god trerätters a la eko. Gillar verkligen iden med ekologisk mat då bra råvaror är ytterst viktigt för att hålla kroppen frisk. Jag blir faktiskt mörkrädd när jag tänker på hur mycket dåligt vi stoppar i oss varjedag, finns inte ens en påläggsskinka som inte innehåller konserveringsmedel mm USCH! och vi lever på 2000 talet
Galan i år leddes av Tilde de Paula och Kristine Kaspersen och jag tycker dom gjorde ett fantastiskt jobb. Det är så otroligt gripande att få tadel av alla människors berättelser där cancern haft en stor roll och jag beundrar verkligen deras kamp och styrka.
Cancer är en fördärvlig sjukdom som drabbar var tredje person men som faktiskt påverkar oss alla, alla känner vi nog någon som har haft el har Cancer. I vårans förlorade jag min vän Anna Pehrsson som under en längre tid kämpade med sin obotliga bröstcancer som tillslut spridit sig i hela hennes kropp. Vila i Frid Anna!

Glädjande siffor fick vi dock då statistiken för överlevnad presenterades, ca 80 % av de som får bröstcancer blir faktiskt friskförklarade! Och forskningen går framåt med rasande fart……Rekord insamlingen gav i år över 80 miljoner kronor och det är ju otroliga pengar som vi hoppas ger Cancern ännu en käftsmäll.

IMG_3588.JPG

Gert i en intervju för Aftonbladet ang sin bortgångna vän och vår allas KIM ANDERZON

IMG_3589.JPG

Min outfit för kvällen blev ljusgrå klänning från Kenzo, Grå mocka stövlar från Atelier, armband från Snö och örhängen från Rock by Sweden(Laila Bagge).

IMG_3586.JPG

IMG_3597.JPG

IMG_3607.JPG

IMG_3598.JPG

Camilla Thulin är designern bakom året Rosa band 🙂 Här med sin väninna Domenica

IMG_3601.JPG

Regina Lund stod förra året på scenen och berättade om sin tuffa kamp mot sin Bröstcancer, idag är hon frisk 🙂

IMG_3610.JPG

Fina Vännen Anette Norberg med sin livskamrat.

IMG_3591.JPG

Anette Norberg på scenen där hon berättar om sin kamp mot bröstcancern.

IMG_3612.JPG

Ja det blev verkligen en kväll där tårarna rann och viljan att besegra cancern blev ännu större.

Kram

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *