En helg med Idol och Tjejfest

Äntligen lyckades jag komma in på min blogg, har haft grymma problem med att ladda upp bilder därav att min uppdatering här har  dröjt, Sorry för det! Helgen har varit grymt rolig då jag i Fredags var på Idol med Figaro och goda vänner samt så gick årets Tjejfest av stapeln i Lördags, hemma hos oss! Varje år har jag ett stort tjejparty och detta året hade jag och väninan Camilla Läckberg slagit våra påsar ihop. Och jag menar ordagrant slagit ihop:) Då vi faktiskt startade upp med att brottas och fajtas på Nacka Pro, så himla kul! Det var Camillas kille Simon som gjort upp med gymmet om vad vi skulle bli utsatta för( då detta är Simons hemma gym) Simon själv tävlar ju i sporten MMA och är en riktigt fajter:) Det var så himla roligt att få testa på brottning och då vi mot slutet av lektionen fick sparra på riktigt så gick det ganska hett till:) Ha ha! Bra sätt att lära ”känna” varandra på! Vi var dock bara 7 st då resten av girlsen skulle ansluta senare till festen, men vi hade ack så kul! Mycket skratt bjöds det på kan jag lova….. Efter svettig brottning blev det fotosession och om du undrar varför vi är halvnakna på en av gruppbilderna så är denna bild tillägnad Simon 🙂 Från Camilla! och självklart ställde vi alla upp:) Väl hemma på Götgatan så väntade två supertjejer från GHD som skulle göra oss snygga i håret, Jodå tjejlyx på hög nivå blev det och Alla 25 tjejer fick sina hår fixade. GHD har super produkter och med deras smidiga plattång grejar man partylockar på 5 min, tips och bilder på snabb fix hittar du blandannat på #ghd på Instagram och vill du kolla in fler bilder från våran tjejfest så finns dem under #läckbergfylking Självklart skall varje stor fest ha sin egen hashtag:) Jag verkligen älskar att fixa fester och hade även denna gång tagit stor hjälp av mina härliga vänner. Baren som du ser nedan i bild kommer från Nicklas #edgeviking dekor & event företag och blev en enorm partyhöjare, middagen komponerades av Gerts son Erik Fylking (som är kock) och läckra goodigebags anordnades av Annelie på Inreda.com, Terece från märket Love Forever och Lovisa med Saharasilver. Det var högt i tak med prat och skratt och ytterligare en höjdpunkt var när alla skulle presentera sig själva……Det är alltid så roligt att höra hur vi alla hänger ihop, känner varandra och vad resp jobbar med. Ger ju också en möjlighet till att nätverka ( något som jag själv tycker är grymt kul). Galet roligt blev det också när Camilla´s dessert presenterades i form av Snopp Cupcakes, herregud!!! Snacka om att vi tjejer gick bananas……Ha ha:) Underbart kul! och fast dom ser lite bisarra ut så var dom sååå goda:) Mums Det blev en sen kväll som övergick mot natt och tidig morgon, men ack så rolig! Säger bara Tack alla goaste tjejer för att ni finns i mitt liv……..:) Och stort tack säger jag även till de företag som gjorde denna tjejkvällen än lyxigare #inredacom #saharasilver #loveforeverchic #nicolasvahe #byleonnie #lovelylinen #arbråångbageri #qlkort #ghd #edgeviking #erikfylking IMG_3999IMG_3997 IMG_3995 IMG_4024IMG_4010IMG_4020IMG_4021IMG_4023IMG_4028IMG_4034IMG_4041IMG_4045IMG_4131IMG_4036IMG_4038IMG_4049IMG_4129IMG_4053IMG_4054IMG_4132IMG_4067IMG_4061IMG_4056IMG_4072IMG_4074IMG_4085IMG_4095IMG_4103IMG_4138IMG_3938IMG_3939IMG_3940IMG_3947IMG_3952IMG_3969IMG_3964IMG_3956IMG_3977IMG_3971IMG_3979IMG_3982IMG_3983

1 kommentar

1 kommentar till En helg med Idol och Tjejfest

  1. […] minsann inte lugn som denna utan då var det fullt ös & livat, babbligt och glatt hemma hos Tanja som tillsammans med sin vän Camilla Läckberg ordnat en riktigt kul och trevlig tjejfest för runt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *