En rivig möhippa…..

Lördagen bjöd på en grymt häftigt möhippa och vi kidnappade Mia Högfeldh med hjälp av Läckbergs kille Simon och hans muskel vän Juan. Mia skall bli fru på självaste Nyårsafton, så det börjar dra ihop sig:)
På gatan stod vi och inväntade vår fina vän….. Färdmedel? Jodå, Camilla Läckberg hade lagt sin tärna och goda vän roll och hyrt in värsta leopardlimousinen:) Följebilen blev Camillas egna lilla leopard MINI, sjukt gulligt ! Med bubbel i glasen ombord på mamma leopardlimmo styrde vi kosen till Marikas Dansstudio där vi fick lära oss Burlesk dans:) Själv kände jag mig som en elefant i ett glashus men Mia var grym ( Den forna dansösen lös igenom) Oh la la …..
Från dans så blev det raka vägen till Clarion Hotell för en Spa stund, så mysigt! Här körde vi även den klassiska presentationen (som jag har på ALLA fester) där var och en presenterar sig sjäv. Vem är jag? Vad gör jag och hur känner jag Mia?
Så intressant och rolig att höra allas olika stories:)
Kvällens middag gick av stapeln i Camillas Läckbergs hus utanför stan och med hjälp av tre duktiga kockar i köket så serverades det en utsökt trerättersmiddag. Jag kan aldrig sluta att förvånas över hur mycket underbara människor det finns och jag är såå glad över att få träffa Mia´s goa vänner. Jag och Mia träffades på Läckbergs bröllop med Martin och har sedan den dagen hållit kontakten. Tyvärr ses man inte så mycket som man egentligen skulle vilja, vi har galet mysigt när vi ses och vi har tiden framför oss.
På Nyårsafton kommer jag, Gert och Figaro att sitta klistrad i kyrkan för att se denna vackra brud skrida fram i altargången, jösses vad häftigt ! Minns själv känslan i minsta detalj…..Länge leve Kärleken!

IMG_5060.JPG

Jodå! Man kan väl bli kidnappad av sämre killar än såhär? Mums!

IMG_5078.JPG

Skönt bubbelhäng i Leopard limmon….

IMG_5066.JPG

Gänget som välkomna Mia till sin Dag!

IMG_5059.JPG

IMG_5097.JPG

Mor & Dotter

IMG_5103.JPG

Shit, vad vi kämpade för att sätta dansen…. Såå Kul!

IMG_5083.JPG

Mor & Dotter Bil

IMG_5086.JPG

IMG_5105.JPG

Självaste blivande bruden MIA men bröllopets tärna Camilla.

IMG_5109.JPG

Ögonbindel och full analysering av vad vårt nästa mål kan bli…..

IMG_5108.JPG

På igång på Clarion Hotell Ringvägen, Nu blir det SPAA!

IMG_5114.JPG

Camilla hade gjort en fantastiskt vacker dukning.

IMG_5120.JPG

Var tvungen att ta en bild på kockarna utifrån då jag agerade bubbel och vin bärare. Konstaterade att då Simon inte var hemma (med sina starkamuskler) så blev jag mannen i familjen, ha ha !!!

IMG_5121.JPG

I yrket så är Mia sminkös och just denna kväll överraskades hon av Camillas Dotter Meja med vänner som sminkade och stylade Mia till kvällen middag……Vilka talanger!

IMG_5117.JPG

Ragdoll katten fann lugnet under granen….

IMG_5165.JPG

Kvällen bjöd på många skratt i detta härliga gäng….

IMG_5145.JPG

Camilla överlämnar en present som Mia skall försvara under sitt äktenskap med Per…..Kan avslöja att hon fick en egen Elvis! Inte svårt att försvara känner jag …

 

IMG_5173.JPG

IMG_5179.JPG

Självklart fick det bli en Mia & Tanja Selfie

IMG_5174.JPG

Det är nog bara en Deckardrottnings trappa som kan vara prydd med sombie tomtar, herregud visste inte ens att det fanns så läckiga tomtar! Ännu mindre att det faktiskt var någon som ville köpa dom! Yes Läckberg, du tar rekordet även här…Scary Scary Christmas!

IMG_5181.JPG

Efter en suverän eftermiddag & kväll så blev det dax för hemfärd. Självklart med bästa taxibolaget ”LONDONCAB”. Här sitter man härligt 5 pers och dessutom får man en egen ipad att köra spotify på. Låten vi valde denna kväll var med artisten Chere och låten Burlesk. Kommer alltid att minnas vår dans när jag hör denna låten……

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida