Vad vore livet utan goda vänner….

Älskar verkligen när vårt kök är fullt med goda vänner. Igår blev det en spontan middag och huxflux så var kökets vrå full med goda vänner, skratt och musik. Finns inte mycket som slår dessa stunder:)
Började denna Lördagen med en promenad med både hund o katt, blev Snö premiär för våran coola katt ”Rufus”. Måste säga att han klarade det riktigt bra!
Eftermiddagen har jag tillbringat på kontoret då jag röjer, flyttar saker och städar. Saker som varit onödigt sparade i 10 år rensas ut och kastas, känns underbart att få ordning!
Medans jag jobbade så tog Gert och Figaro en promenad och jag får ett mms då dom fikar på Gunnarssons konditori, gotte grisar tänker jag!
Väl hemma blev det att ställa sig vid spisen och laga middag, inget straff direkt då jag faktiskt gillar matlagning och hat dessutom hjälp av bästa ”Linas matkasse” vilken grymt bra ide!!!
En riktigt bra investering…..
I skrivande njuter jag av ett glas rött vin och har just sett Stjärnorna på slottet. Jag säger bara Harriet Andersson, vilken kvinna och vilken historia. Blev nästa gråtfärdig när hon berättar om sin dotter, tänk att man som mamma inte känner kärlek till sitt barn…. Jag lägger verkligen inga värderingar i detta men tycker det är såå Sorgligt. Skulle faktiskt vilja veta hur dottern mår idag och hur hennes liv har blivit påverkat av detta.
Såg du programmet och Vad kände Du?
a href=”http://blogg.improveme.se/tanjafylking/files/2015/01/IMG_6190.jpg”>IMG_6190.JPG

IMG_6211.JPG

IMG_6209.JPG

IMG_6194.JPG

IMG_6200.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida