En dag med mycket YTA…….

Skrattade gott när min vän Camilla Läckberg sa ” Nu förtiden går det snabbare att göra en Pulledpork än att göra sig själv snygg” Ha Ha, är faktiskt beredd att hålla med henne 🙂 Herregud vad mycket det är att fixa med nu när man passerat 40 år och utbudet är enormt.
Jag har länge funderat på att testa att göra 3D ögonbryn då jag knappt har några ögonbryn och än värre så ser jag så dåligt at jag inte kan måla dem snyggt utan glasögon( glasögon på blir ju lite bökigt:). Då känner Johanna som driver företaget Eyelashdesign och har hennes full förtroende så gjorde vi igår slag i saken och tatuerade ögonbryn.
För att få dem så naturliga som möjligt skär man små snitt som ser ut som hårstrån och färgar i dessa små snitt. Johanna är generös med bedövningsalva så det gjorde inte speciellt ont och man skär heller inte djup. Färgen sitter i ca 6 månader och skulle man mot all förmodan inte bli nöjd så går det enkelt att ta bort( Skillnaden mot en riktigt tatuering).
jag är nog en av få som inte har någon riktigt tatuering och är kanske därför extra rädd för att göra saker som består i evighet.
Det närmaste dagarna kommer min ögonbryn att vara väldigt dominanta men detta kommer att lägga sig när överskottsfärgen släppt. Kan säga att jag redan nu är sjuk nöjd, vilken skillnad att ha fint formade och ifyllda ögonbryn……

Från Ögonbryn till Glasögon!
Våra glasögon hade äntligen anlänt till Bålsta Optik och jag, Gert och Figaro begav oss iväg för att hämta dessa.
Figaro var så förväntansfull och pirrig då han nu skulle få sina nya fina glajjor. Det har varit mycket prat om dessa, hur skall det bli?vad skall kompisarna säga ? Kan jag spela fotboll med glasögon ? Måsta jag ha dem hela tiden ?
Gullunge säger jag bara! Han var sååå sööt i sitt förväntansfullaste leende 🙂 Och för att inte tala om hur fin han blev i sina glasögon……
Jag blev också supernöjd med mina nya bågar ( även om jag just nu bara ser mina ögonbryn:) Ha ha
Tar nog även lite tid att vänja sig med en båge som inte är så markant som min förra som var stor och svart. Blir perfekt att kunna byta lite mellan dessa två helt olika….Ombyte förnöjer!

Väl hemma med familjens sina glasögon var det dax för nästa äventyr.
Det var vännen Annika Duckmark som tillsammans med hårsalongen Creative Headz och Pretto Pr som anordnat en tjejkväll med styling, bubbel och godmat. Alla tjejerna blev snyggt fixade och fick goda tips och råd i styling, lyxigt värre!
Med oss hem fick vi en proppfull Goodiebag med massor av fina produkter, snacka om att bli bortskämd:)

Med dagen full av roligt ytligt fix så blev det till att jobba sent, det som inte hinns med på dagen får göras på kvällen…. Sån´t är livet som egenföretagare!
bild 4 bild 3 IMG_3329 bild 2[1] bild 1

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida