Bra start på dagen……

 

image

Ett morgon måste för mig är en riktigt stooor kopp kaffe!!! En morgon utan kaffe är helt enkelt ingen bra morgon! I bild ser du även att jag tjuvstartat med påsepyntet. Hittade dessa underbara kaniner hos Kärrstegens gård.

bild 2

Dessa två hårbollar vet verkligen hur man tar igen sig….

bild 1[1]

Dagens leverans till Hotel Birger Jarl! Reser du med hund så kan jag varmt rekommendera de hundvänliga hotellen som dessutom VIPar sina hundgäster. På www.dogartist.se kan du se vilka hotell som mitt varumärke DOGArtist samarbetar med. Här får Du och Din vovve ett riktigt fint VID (Very Important Dog) kit……

bild 5[2]

Dagens lunch tillbringade jag på Sats med ett Bodypump pass. Nu jäklar är det stenhård träning som gäller inför beach 2015……#vågavägravassen

bild 4

Fick en fin bild av maken idag! Han och barndomsvännen Janne har fixat med min båt hela dagen. Botten målat, Målat och lackat motorn och bytt till hydralstyrning. Nu är hon strax klar för sjösättning min lilla ”Edelgard”, Längtar!!!!

bild 3

Fick min efterlängtade leverans från webbutiken Blueco.se . Skall vara ärlig och säga att detta är premiär för mig och nätshopping av kläder…..

bild 2[3]

Sjukt nöjd med resultatet! Kavajen sitter perfekt och är av märket Ralph Lauren, Jeansen är av nya märket DL. Sååå sköna och med en grym passform, har nog aldrig haft en par så sköna jeans förut! tack till Blueco för snabb och bra service! Kommer helt klart bli fler köp framöver…..

bild 1[3]

Snygga jeans med grym passform…..

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.