Eden Hazard is tevreden met de toevoeging van Higuain

Chelsea heeft dit seizoen niet goed gepresteerd vanwege de overtreding. Ze moeten dringend een sterke speler in het goedkope voetbalshirts van de spits introduceren. Dit is de reden waarom ze woensdag een lening hebben afgesloten voor Gonzalo Higuain.

Eden Hazard, de ster van Chelsea, is blij met deze actie. Hij kon niet wachten om Higuain het Chelsea shirt te zien dragen. Hij zei: ”Voor mij als vleugelspeler, werk ik graag met topstrikers en er is geen twijfel dat Higuain zo’n speler is, hij heeft veel doelen gescoord in zijn carrière, ik geloof dat hij hetzelfde zal doen hier .”

Higuain zal tot het einde van het seizoen in Chelsea spelen, waarbij Chelsea de optie heeft om hem te kopen. We geloven dat hij een onvergetelijke tijd zal hebben in Chelsea met de hulp van Hazard.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*