Wat bracht Solsjkaer naar Manchester United?

Hoewel Manchester United-spelers nog steeds dezelfde goedkope voetbalshirts dragen als in het verleden, lijkt dit team een heel ander team te zijn. Onder leiding van interim-manager Solsjkaer wonnen ze acht opeenvolgende wedstrijden. En ze stonden zesde in de Premier League, slechts drie punten achter de vierde geplaatste Chelsea in de tafel.

Wat bracht Solsjkaer naar Manchester United? Hij nam de baan van de ontslagen Jose Mourinho in december over en werd de interim-manager. Daarna waren de spelers in de Manchester United shirt als bevrijd. Ze zijn actiever en zelfverzekerder op het veld.

Burnley-baas Sean Dyche zei na een bezoek aan de Manchester United-club: ”Na de komst van Solsjkaer heeft hij geen enorme tactische veranderingen in het team aangebracht, hij heeft de groep net op zijn eigen manier een ander gevoel gegeven.”

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*