Manchester United heeft zich gevormd als een leger

Sinds Solskjaer Manchester United heeft overgenomen, dit veteraanenteam met beroemd rood goedkope voetbalshirts is weer tot leven gekomen. Ze hebben negen van de afgelopen 10 wedstrijden onder Solskjaer gewonnen. De interim-manager heeft dit team met zijn magische kracht van een los zand in een leger veranderd.

Maar er zijn enkele factoren in zijn magie die we moeten weten. Ten eerste was hij een speler die het Manchester United shirt droeg. Hij weet wat de spelers denken en wat ze nodig hebben. Ten tweede was hij, sinds hij met pensioen was, assistent-coach geworden bij Manchester United. Hij kent de competitie en de club echt van binnen en van buiten.

Daarom zei Jesse Lingard van het dragen van No.14 Manchester United goedkope voetbalshirts: ”Solskjaer heeft de oude school Manchester United teruggebracht. Hij vertelde ons dat er grote verwachtingen en druk zijn bij deze club, maar we moeten ermee omgaan en spelen als een echte United Team. ”

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*