Lady in red

Ingen vacker syn tidigare, jösses. Syns att jag varit stressad. Bjuder på den inte allt för vackra ”före” bild men har nu tassarna fixade igen då jag hade tid bokad idag efter jobbet för manikyr och lackning innan avresa. Ja, den tiden hade jag rätt iallafall och det skulle ha gjorts innan frissan men det blev ju ingen frisstid efter bokat fel månad! Bra Therése!! Men! Bästa Laila Bagge Wahlgren har hjälpt mig med tid hos hennes frisör som också har salong..i..L.A!! Yeeah!! Hur bra är inte det!! Så det blir klipp och sling i Los Angeles instead! Inte dumt! Tack Laila säger jag för kontakten!!

Gel-lack på nedan så tror jag det håller semestern ut. Jag vill göra det lätt för mig. Älskar Gel-lack!
Andades ut där jag satt! Nu börjar snart semestern!

20140626-215948-79188439.jpg
Färgen nedan jag valde heter ”Sexy” o la laa;) kommer inte ihåg märket dock. Ska kolla!
Kram
T:)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida