Hollywood and Highland Center

Blir inte så mycket inlägg från ”klassiska” turistställen denna gången då jag har haft det under våra tidigare L.A resor, så Walk of Fame, Universal Studios, Disneyland, Route 1, Grand Canyon etc, finns ju hur mycket som helst, där vi gjort allt tidigare år, så det ligger under kategorin Resor, eller om du skriver i sökrutan här till höger i min blogg. Annars så håller jag på att fylla på min nya kategori ”Must do in Los Angeles” med lite nytt och sen ska jag försöka välja ut det bästa från just gamla inlägg så det ligger samlat i den kategorin åt dig om du ska hit.

Ner till Hollywood Blvd ska du i allafall så om det är knökat med folk och turister här så är det rätt kul att gå vid ”Hollywood Walk of fame” med alla stjärnor på marken och ”händerna”. Det hör ju lite Hollywood till. Då ska du också passa på att gå in till H&H – Hollywood and Highland Center som ligger mitt på Hollywood Blvd, du kan inte missa det då du kommer se dom gigantiska elefanterna. Ett utomhusmall med diverse butiker och restauranger och där du kan se Hollywood skylten från våningarna. Därför det är så mycket folk som bara står där. Vi var här lite snabbt idag för jag skulle in till Guess-butiken för ett par sandaler som jag jagat där sista paret fanns i butiken just här vilket var bra timat eftersom vi kom från The Standard.  Så vi fixade det, tog en brunch också innan vi åkte tillbaks till Monrovia. I got my sandals! Visar dom senare! 😉

IMG_0010 IMG_0016 IMG_0014 IMG_0019Älskar att åka nercabbat på motorvägarna i L.A med favoritradiostationen KROQ på då vi alltid fyller på våra L.A playlists med låtar vi hittar som blir ”våra L.A låtar”. Vissa låtar som Christer tagit med sig hem och lagt upp på RIXFM att börja spela! Kom ihåg vart du hörde den först! 😉

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.