RIX FM Festival Stockholm 2014

Uppställningen från gårdagens brakfinal av RIX FM Festival 2014 sista stopp i Kungsan! Vilken uppställning! Darin, Rixton från England, Kim Cesarion, Zara Larsson, Ace Wilder, Ella Henderson från England, Albin, Kanadensiska Magic, Robin Stjernberg och avslutade gjorde världsstjärnan nog inte många känner igen –  John Martin, kanske mer känd genom sitt samarbete med Swedish Housemaffia men låtarna som alla kan texterna till – Anywhere for you, Children of the sun och Don’t you worry child där hela Kungsan sjöng med! Magiskt! John Martin var otrolig på scen! Bästa avslutet på denna fantastiska turné som pågått under sommaren runt om i landet. Skärmavbild 2014-09-01 kl. 20.45.37

IMG_4554

En annan få nog känner till, än så länge, är nya svenska stjärnskottet Ida Lafontaine. Ida som har synts och hörst bakom artister och på YouTube senaste åren men nu stod hon här och öppnade upp hela Kungsan och hela RIX FM Festival som första nummer med sin nya singel Anthem! Riktigt bra låt! Känns som detta bara är början och om ni inte visste det så stod det en annan tjej på scen i Kungsan för flertal år sedan, där ingen visste vem hon var, första gången i Sverige, första uppträdandet, då Christer med musikchefer på radion trodde på henne, och lät henne öppna upp. Tjejen hette Lady Gaga och är idag en av våra största artister! Christer har ett kort som Lady Gaga handskrivet där hon tackar Christer och radion att dom gav henne en chans! Den du! 🙂 Det kortet står i vårt glasskåp.:) Kanske vi ska be Ida Lafontaine skriva ett kort med, för det smäller nog till där med snart. 🙂 bild-4

Lyssna på Idas låt HÄR! Turn up the volume!  Insta: @idalafontaineofficial IMG_4539

IMG_4526 IMG_4559

Så fick man träffa grabbarna i RIXTON! Killarna från Manchester – Jake Roche, Charley Bagnall, Lewi Morgan och Danny Wilkin. Hello boys! 🙂

rixton rix fm festival tess IMG_4536

En annan kille som jag hängde med, eller han kanske hängde mer på mig.. 🙂 Lotta och Robban Aschbergs helt fantastiska ”Lille” valp – Grand Danoisen Jussi! Vilken charmig hund!! Jösses! Jag blev kär! Han är bara valp?! Han ska bli 30 kg tyngre! Han har INTE vuxit klart! 🙂 Sötaste Jussi, satt i mitt knä backstage. Helt underbar, ”litet” charmtroll! 🙂IMG_4514

Och min man ”ville vara med på scen”. Hahah! Kul det stod på artistschemat – ”Christer Modig vill vara med” 🙂 Och det var han. Gud va min man är duktig! Så himla stolt när han går upp där, tar scenen som han inte gjort annat! Spontant, proffsigt, talar från hjärtat och tog upp personalen som slitet häcken av sig med den här festivalen. Jäklar va grymt team dom är. Och så klart tack till sponsorerna, artisterna och publiken och er lyssnare! Och! Christer fick sedan påa DARIN! wooo! 🙂 IMG_4585IMG_4601IMG_4619IMG_4626Avslutade gjorde John Martin med allsång med hela Kungsan av Don’t you worry child! Magiskt avslut!

Och så efterfest på det! På Nosh and Chow s Sså där en söndag! Nog den bästa efterfesten då alla var där, otroligt nöjda och glada artister som märks hur kul dom har haft det under sommaren.  Så RIX FM Festival 2015 då ra! Undra vilka Idoler som får vara med er då! 😉

STORT TACK RIX FM! 

tess modig

 

2 kommentarer

2 kommentarer till RIX FM Festival Stockholm 2014

  1. Abertnoito skriver:

    скільки буде тривати війна в україні 2022 в той день коли закінчиться війна коли закінчиться війна в україні 2022 передбачення

  2. tomsskobillig skriver:

    Så är det med allt annat också. Så ge inte upp! Bearbeta tankarna och så småningom så kommer du njuta av ditt liv mer än nånsin!
    http://www.itzjia.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *