Halv åtta hos dig

En fredag i världsklass! Mina kollegor på vår event och marknandsavdelning gjorde ett gediget arbete för Årets TV4 Personaldag och Personalfest! En dag som började med föreläsningar på Berns för sedan tas vid av kvällens tema ”Halv Åtta hos Dig” där precis som i TV4, ett sällskap om 6 personer, som inte tidigare träffats åker hem till ”kvällens värd” och äter middag. Så klart introducerat från scen självaste Pia Johansson.IMG_9426.JPG

IMG_9276.JPG

 

IMG_9279.JPG

IMG_9277.JPGSå vi delades in i lag och lämnade Berns där bilar stod och väntade på oss för köra oss ut för att äta middag med nya kollegor. Bilarna skulle sedan hämta oss 21:30 tillbaka till Berns där festen skulle fortsätta. Men alltså ”strulbord”..strulbord som i ”hångelbord” eller var det om man hade strul med lagindelningarna… 😉

Mitt sällskap! Grupp 9 med värden Åsa, bildproducent TV4 Sporten, längst ner vänster. Adam, Emelie, Sebastian och Eva. 5 helt nya kollegor för mig där Adam var den enda jag träffat tidigare så få chans att träffas så här var ju jätte kul!!

IMG_9293.JPG

Selfiesticken var med så klart! #halvåttahosdig hade skapats för kvällen och användes flitig då bla bästa bild skulle koras och utses sen var det ju jäkligt kul att se vad resten av kollegorna hade för sig på sina middagar i city med omnejd.

En bild två perspektiv!

IMG_9486.JPG

IMG_9288.JPG

Ingen får dricka den här flaskan – den är privat! 🙂

Allt var ju planerat in i perfektion med det här temat så med oss från Berns fick vi färdigpackade matkassar med allt som skulle behövas och recept för 3-rätters, drycker och snacks. Tom en färdiggjord spotifyspellista där Pia Johansson kom in med prator under kvällen, kändes ju tusan som om hon såg vad vi gjorde för allt var helt perfekt timat. Proffsigt! Det var väl det enda som skiljde sig från Halv Åtta hos mig, att vi faktiskt hjälpte till här, för lite oschysst om Åsa skulle behöva göra allt själv. Teamwork va! Så jag och Eva tog förrättsteamet med en smarrig chevrétoast med rostade pinjenötter. IMG_9427.JPG IMG_9281.JPG

IMG_9487-0.JPG

Till huvudrätt frusen Anka och Ernsts utvalda från Toscana!IMG_9432.JPG

IMG_9310.JPG IMG_9346.JPG

Group 9, the Selfie Stick and Anders från Taxi Stockholm! Bers – vi är här nu! När och vart ska vi ta emot priset?! Och vart är strulborden?? Har ni tagit bort dom?IMG_9355.JPG IMG_9425.JPG

Var liksom lite högre volym nu, liiite stökigare.. när man kom tillbaks till Berns än tidigare under föreläsningarna…förstår inte varför..;)

Sköna kollegor vår duktiga Håkan TV4 Hallåt och nedan Ünal ”Turbo” som är TV4s sanna klippa som fixar ALLT nere på vår Internservice! Ünal – lova att du ALDRIG slutar på Tv4 ok! IMG_9347.JPG IMG_9370.JPG IMG_9376.JPG

Precis som vi har på IDOL som jag älskar ute i studion på fredagarna för våra inbjudna, när det finns chans att få hår och smink fixat på plats, fanns det även här där duktiga Frida fixade mitt barr. Tack Frida! IMG_9431-0.JPG

Som dagen och festen inte varit bra nog toppades den med både Ola och Amanda Jensen från årets ”Så mycket bättre”. Det får tusan bli temat det med på den här personalfesten – Halv Åtta hos dig OCH SÅ MYCKET BÄTTRE!!  Där en Ola hoppar över och sjunger från bardisken i slutet!IMG_9407.JPG IMG_9405.JPG IMG_9408.JPG IMG_9412.JPG IMG_9411.JPG IMG_9419.JPG

TACK TV4 för årets fest och dag! TACK alla underbara kollegor och TACK bästa, bästa event och marknadsavdelning med allt ni fixat, roddat och lyckades få ihop! Logistiken över den här dagen vågar jag inte ens tänka på! Men ni fixade det! Hatten av!

Kram

T:)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida