Idol semifinal

Mycke nu! Fick hoppa in både i bandet med synt och trummor igår. Och i juryn! Mycket när Olly Murs kom på besök! Skämt å sido. Kvällen igår var speciell, väldigt speciell då den tillägnades helt åt dig Tristan! Var nog inte hos någon i produktionen du inte fanns hos igår och dina vänner var samlade, ditt gäng, där alla efter många tårar bestämde att göra hell of a show som alla vet du hade velat! Semifinal där Josefin avslutade med flaggan i topp då detta inte är slutet för henne, tvärtom, bara början och där Mollie och Lisa nu är vidare till final! GRATTIS TJEJER!! Globen nästa!!

IMG_9623.JPG

IMG_9619.JPG

IMG_9613.JPG

IMG_9605.JPG
Olly Murs älskade vårt svenska godis! Vilken tur för Hemmakväll! 🙂

IMG_9634.JPG
Kram fina,glada Josefin! Fortsätt stråla dig upp till Toplistorna nu! Jag vet du kommer nå dit!

IMG_9014.JPG
Hahaha! Tack för den här bilden!! När tog du min telefon Josefin?! Hahaha!:)) Underbaraste! Puss på dig!:)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida