Godnatt

Det här ökade fokuset vi har med vår träning, jag älskar det! Tränat har jag alltid gjort men att också ha riktig skärpning med kosten och alkoholfria dagar, personlig träning och löpning utöver mina klasser och nu detox, jag känner redan hur mycket mer energi jag har, jag menar verkligen det och jag känner mig redan starkare på alla mina klasser jag kör och håller. Psykiskt absolut, jag mår bra att ha det här fokuset, jag tycker det är roligt, och det tror jag är stor viktig del om du ska få resultat, och också orka, ha kul på vägen. Du måste hitta det roliga i din träning och vilka träningsformer som passar dig. Idag finns det sådant otroligt stort utbud, för inte tala om hos oss på SATS, så jag är nästan säker på att det finns något som passar alla. Oavsett nivå och dagsform.

Jag sover oerhört bättre på nätterna nu också, både jag och Christer då vi har lätt att annars vakna. Vi sover som stockar tills klockan ringer och bara det gör att vi blir piggare. Sen är timingen fantastisk bra tillsammans med det här vårvädret som har kommit med sol nu flera dagar – D vitamin boost på det! TACKAR! Det här är min tid, jag älskar våren. Hösten och mörka vinterdagar är bakom oss! Ser du ljuset?! 🙂

Kommer sova gott i natt med.

Gonatt!
Kram
T:)

Bild 2015-03-11 kl. 20.35 Bild 2015-03-11 kl. 20.36

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.