När man tar fel brallor

Christer har kommit hem! Yeeay!:) Jag vet, ja e jätte löjlig. Han har bara varit borta i 3 nätter och jag har toksaknat honom. Jag gillar inte att vara själv. 

Jag hämtade honom på Arlanda express. Right from Milano rakt till Nacka då vi lovat varandra att köra crosstraining på SATS med Jaana. Trots C sprang i morse trots mitt lunch pass. Just Do It!

Det var nog sista krafterna för oss båda men vi fixade det. Och! Vad gör man när man tar fel tights till passet!? Tänkte jäklar va stora, mina ben vill jag verkligen inte tappa på, då finns det inget kvar, tvärtom ska dom byggas upp, ser sen att jag har Christers nike tight i stlk m! Mmmm, skön känsla när dom hängde i baken. Jaja, inget att göra. Dom höll sig kvar uppe iallafall!:)

Dag 17/60 #60dagar #temptraining nä, jag var inte så pigg som jag kanske ser ut denna gången. Mer som Christer. Men glad!:)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.