My little ponys

Jo ra så att ää..My little ponys Generation 1 har man ju! Dom åkte fram nu för jag har för lite att göra om dagarna..skoja bara!:) Vi har familjen Grubb på besök några dagar nu, Christers syster från L.A med Brian och flickorna. Maya som nu är inne i My Little Ponny perioden, som jag själv kommer så väl ihåg. När allt skulle vara rosa,lila, hästar, vingar och fina kläder! Till min lycka att gå ner till garaget och damma av mina hästar. Till Mayas förtjusning som hade råkoll vilka hästar och vilken generation! Precis som iPhones! Då man i My Little Ponys nu är inne på generation 4. Har inte gått lika snabbt med teknik och utveckling av ponnys här inte.;)

Vad mycket minnen det kom! Mina fina hästar! Hoppas för mitt och Christers framtida barns skull att det blir en dotter för det finns risk att allt i mina lådor då kommer dammas av! Finns en hel del sparat som min mamma så fint bevarat som hon ödmjukt lämnade över när vi hade köpt hus. Va?! Varför kan det inte va kvar i Skanör?? Hahaha! 🙂 

   
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.