Sawadee kaa

Same same but diffrent! Kan vi inte ta familjen Grubb från L.A till Thailand, el bjuda på svensk sommar får vi ta dom på middag så nära Thailand vi kan komma – Koh Pangang på Söder. Stockholms i särklass bästa och mysigaste thairestaurang. Dock är ju Grubbs bortskämda med Rainforest Café ”over there” men detta är riktigt bra och kul ta hit folk för förutom fantastisk mat är stämningen och myshetsfaktorn och miljön alltid på topp! Tom åska och regnväder dånade på, right on time som är lite deras grej on cue då hela restaurangen släks ner och det dånar och blixtrar – monsun regn under palmer och blad där vi satt. Älskar det här stället!

Med oss hade vi också Sara och Jake. Jake som besöker Sara från Omaha så det blev en familjemiddag, amerikansk afton, i Thailand! Meet The Grubbs and Sara and Jake! 🙂  

    
   
  Sheet day! 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.