Hvar 

Sista arbetsdagen, 8 timmar till semester!! Och 8 timmar tills jag förhoppningsvis också får ta av mig airwalkern. Det är slut på pjäxan nu känner jag. Kan den också. Kl 17 idag ska jag till läkaren, igen. Så får vi se. Måste säga att det känns riktigt bra nu. Jag har provat stått lite grann på den utan pjäxan. Men, vi får se. Röntgen kommer jag väl som vanligt få tjata till mig. 

Det jag ser framför mig är vår resa imorgon. Varit på vår Top 10 länge – KROATIEN! Vi åker till vackra ön Hvar imorgon och börjar få lite resfeber. Blir alltid lite nipprig innan vi ska åka, exalterat nipprig. LÄNGTAR!!! Och jag som undrat vart solen är då den inte är här hemma – den är i Kroatien! Vilket väder vi kommer få! Det är ingen sommar under +30C för mig! Älskar värmen!:)

   
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *