Lunch time at Bubba Gumb

Inte som orginalet Bubba Gump som i Californien, restaurangen uppkallad och skapad efter Forest Gump som finns i L.A, Santa Barbara, Hawaii-Maui bla som är en favorit till både mig och Christer så så klart vi var tvungna kolla in det här, men anade att det inte var samma. Men grymt bra. Vi hittade det direkt för det var ju beläget brevid oss, knappa 500 meter från hotellet, tillhörande Hula Hula Bar som jag också googlat fram som en av dom bästa barerna här. Allt är så nära, bara lätta promenader längst vattnet. Blev ursmarrig lunch men antar vi kommer tillbaks hit för det ska vara grym after beach häng här har jag läst med! We will be back for that one be so sure! Veckan är lång! 😉

  


   

  

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *