We’re on a boat, part II – best spend 8 hours ever!

Nä men vi skippade transfern och hängde i ett träd och drack Corona när buss egentligen skulle hämta oss! BÄSTA spenderade pengarna och så glad vi gjorde detta, spontanitet när den är som bäst! Vilken vändning, där vi egentligen hade kunnat suttit på en varm buss men istället fick se 4 öar till, ett av stoppen på helt fantastiska Laganini – en Beachlounge HELT i vår smak, så mycket bättre än Carpe Diem som är en annan nog mer omtalad och känd ”beachlounge” här i Hvar som vi hade tänkt att besöka men skippade men nu fick se. Vår bäste driver Eddie visade oss massor av ställen där vi bestämde själva sen vart vi ville hoppa av. Laganini hängde vi på ett par timmar för det stället älskade jag verkligen. Ett ”must do when in Hvar” då det går taxibåtar ut hit.

Say hi to Eddie!! Best driver ever!!
  
    Laganini!
  
  
  

  
  
  
Nu kommer det bästa!! När vi är på väg vidare till nästa stopp, åker vi förbi färjan vi egentligen skulle suttit på!! Skepp å hoj!! Vi drar vidare vi på nästa stopp!

Lunch blev på charmiga Milna på ön Brac. Här hade Eddie bokat bord till oss på underbar restaurang. Tack Eddie som tänkt på allt! He know our style! Urmysigt att strosa runt här efter lunch med en glass i handen och kika på dom vackra charmigt slitna husen och byggnaderna. På vägen tillbaks stannade Eddie mitt på havet då vi hoppade i och badade i klarblått vatten och njöt av dom sista doppen. Kittlande av djupet! In The middle of no where!

  
  
  

  
  
 Glass innan Eddie hämtade upp oss igen för ta oss vidare. Glad att han släppte hos här i underbara Milna.

17:30 var vi vid kajen, 18:00 var vi incheckade och klara och gick till loungen. THAT! That was a well spend last day!!:) 

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *