Vinn Qatar World Cup Trophy, en kamp för Messi snarare än av Messi

Denna söndag, det sista kapitlet 2022 Qatar World Cup, duellen mellan Frankrike och Argentina, som mer än någonsin lockar uppmärksamhet och förväntningar hos fans som bär fotbollströjor Argentina. Detta är inte bara en kamp av Messi, utan en kamp av alla fans och alla Argentina -spelare som sammanfogades på grund av Messi!

I Qatar, under varje argentinskt spel, såg vi fansen klädd i blå och vita tröjor dominerade publiksektionen, de flesta hade på sig fotbollströjor Messi, och så många barn klädde Messi tröja barn. De tittade inte bara på spelet, de deltog, med jubel, rop och sjöng för att ge ett bidrag!

Det argentinska laget har aldrig varit så förenat. Enzo, de Paul, Martinez, etc., alla spelare konsolideras av Messi. Du kan säga att de kämpar för Argentina, men jag skulle säga att de kämpar för Messi. Messi är en så sällsynt hjälte att alla skulle känna sig så lyckliga att ha chansen att kämpa för honom. Vi önskar och de kommer att vinna Qatar World Cup -trofé genom att besegra den yngre mannen i fotbollströjor Frankrike!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *