Arsenals 10:e hemmaseger i Premier League

Arsenal vände West Ham United med 3-1 hemma i den senaste omgången av Premier League-spel, och fortsätter att befästa sin fördel i Premier League-tabellen. Efter den här matchen rankades Arsenal först i Premier League-tabellen, 7 poäng före andraplacerade Newcastle, och den regerande mästaren Manchester City har hamnat under med 8 poäng.

Spelaren i billiga fotbollströja Arsenal fick en dålig start på hemmaplan och gjordes först av West Ham United med en straffspark i den 27:e minuten. Arsenal, som har sjungit hela vägen den här säsongen, har dock inte bråttom. I andra halvlek uppnådde de en vändning med målen Saka, Martinelli och Nketiah, och vann till slut med 3:1.

Arsenal har vunnit 10 på varandra följande hemmamatcher i Premier League, gjort totalt 32 mål, släppt in 10 mål och gjort 1 nollan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *