Arsenals nya värvning: Trossard, plug and play

Den 21 januari tecknade Arsenal officiellt Brighton-yttern Trossard, övergångssumman är 21 miljoner pund + 5 miljoner pund flytande. Det har bara gått några dagar sedan han kom till Arsenal. Trossard bar fotbollströjor Arsenal nr 19 och bidrog med en bra prestation på banan. Han integrerades snabbt i laget med nästan ingen anpassningstid.

Otaliga fans som bär billiga fotbollströja Arsenal har bevittnat Trossards superförmåga på planen och nästan insett att den här unge mannen är fullt kvalificerad att bli en utmärkt Arsenal-skytt. Den 22 januari, i den 21:a omgången av Premier League-matchen mellan Arsenal och Manchester United, kom Trossard av bänken i den 82:a minuten. Hans presshastighet och dribblingsförmåga var mycket imponerande. Den 27 januari, i den 16:e FA-cupmatchen mellan Arsenal och Manchester City, startade Trossard spelet med 21 beröringar, en passningsgrad på 78 % (9 passningar och 7 framgångar), 1 med 1 skott, 1 interception och 3 stölder, han fick 7,0 från Sofascore.

Efter att ha gått till Arsenal accepterade Trossard en intervju med klubben. Han sa att Gunners långa historia var anledningen till hans val. Den här säsongen har varit hans bästa i Premier League i en Brighton-tröja. Han sa: ”Jag vill vara en del av Gunners långa historia. Jag vill visa mig för fansen på den största scenen.”

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *