Transfernyheter: Arsenal planerar att värva ytterligare två spelare

Den här säsongen är Arsenal i en mycket bra form och ligger för närvarande stadigt på topplatsen i Premier League. I vinterfönstret har de värvat yttern Trossard och nya försvarshjälpen Kiwior, och Trossard har redan deltagit i 2 matcher i fotbollströjor Arsenal. Det rapporteras att Gunners sannolikt kommer att värva ytterligare två spelare innan detta vinterfönster stängs.

Enligt transferexperten Romano hoppas Arsenal kunna introducera Guimaraes mittfältare Ibrahima Bamba, de två sidorna diskuterar en övergångssumma mellan 10 miljoner och 15 miljoner euro. Dessutom, enligt nyheterna från det brittiska mediet ”TA”, hoppas Arsenal kunna ta bort Jorginho innan vinterns transferfönster stänger för att kompensera för de lediga platser som lämnats av Elneny och Thomas på grund av skador. Jorginhos kontrakt med Chelsea går ut i sommar. Men det här vinterfönstret är på väg att stänga, Arsenal kanske inte hinner slutföra denna värvning.

Otaliga fans som bär billiga fotbollströja Arsenal är mycket oroade över Arsenals verksamhet i det här vinterfönstret. Korrekta och snabba värvningar är avgörande för att Arsenal alltid ska kunna toppa listan den här säsongen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *