Ligue 1: Paris Saint-Germain 3-1 Montpellier, Messi gjorde 1 mål

Den 1 februari, den 21:a omgången av Ligue 1, Paris Saint-Germain 3:1 Montpellier. Mbappé byttes ut i 20:e minuten på grund av skada. Fabian Ruiz bidrog med 1 passning och 1 skott och utsågs till den bästa spelaren i spelet. Messi spelade bra, med 9 skott och 3 skott på mål. Att göra 1 mål och skapa 2 chanser. Neymar, klubben tidigare meddelat att han var i behandling, deltog inte i matchen i fotbollströjor Paris Saint-Germain.

7:e minuten, Ramos drogs ner i straffområdet, domaren visslade en straff, Mbappé tog den, men bollen räddades, sedan bekräftade VAR en överträdelse, Mbappé gjorde en annan straffspark men missade; 20:e minuten kunde Mbappé inte fortsätta spelet på grund av skada och byttes ut; 34:e minuten gjorde Messi mål, men ogiltig på grund av offside. Nollan bröts i den 55:e minuten. Efter att Ashrafs skott blockerats gjorde Fabian Ruiz mål med ett tilläggsskott, Paris Saint-Germain 1-0; 71:a minuten skickade Fabian Ruiz en assist, Messi gjorde mål, Paris Saint-Germain 2-0; 88:e minuten, Montpelliers Nordan gjorde ett långskott från utsidan, Montpellier 1-2; övertid, 16-årige Zaire Emery gjorde mål från liten vinkel och Paris Saint-Germain beseglade segern med 3-1. Efter detta samlade Paris Saint-Germain 51 poäng och fortsatte att leda ställningen med en fördel på 5 poäng. Fans i den billiga fotbollströja Paris Saint-Germain var nöjda med spelet.

Detta är Messis 697:e mål i de fem bästa ligorna, och överträffar Ronaldos 696 mål. I alla tävlingar den här säsongen spelade Messi 23 gånger, gjorde 14 mål och 14 assist. Fans som bär fotbollströjor Messi över hela världen bevittnar Messis underbara personliga rekord på banan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *